Wat doen we

De cliënten, ook wel meewerkers genaamd, van Dorrepaal vinden het een eer  om het onze bezoekers naar de zin te maken! Of dat nou in de winkel is, in de kas, op de speelweide, in de theetuin, of in een van de mooie vergaderzalen in onze villa.

Meer weten? Hieronder staan onze verschillende diensten overzichtelijk gerangschikt:

Horeca: Hier werken de meewerkers in de keuken maar ook in de bediening van de zaalverhuur. De Horeca bevindt zich op de begane grond van de villa. Bedrijven maar ook particulieren kunnen overdag een van onze 4 zalen afhuren voor een feestje of vergadering. De meewerkers zorgen dat op de dag zelf alles op rolltejes verloopt en iedereen op hun wenken bediend wordt. voor meer informatie over het reserveren van een zaal kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Theetuin: Op onze mooie buitenplaats, achter de fruitmuur ligt ons theehuisje verscholen. Hier werken meewerkers vanuit de horeca en/of uit de theetuin zelfstandig. dat betekent dat zij de bestelling opnemen, uitserveren en voor het betalen doorverwijzen naar de tuinwinkel. Bij de theetuin bevind zich een speeltuin en een heus kabouterbos! de theetuin is alleen geopend van eind maart tot begin oktober. Maar u bent het gehele jaar door ook welkom in de binnentheetuin, deze bevind zich in de tuinwinkel.

 

Tuinwinkel: in de tuinwinkel doen de meewerkers allerlei werkzaamheden die in een winkel gedaan moeten worden. Hier kunt u terecht voor leuke (cadeau)artikelen die binnen Middin gemaakt worden maar ook voor tuinplanten die door de kwekerij worden opgekweekt en in het zomerseizoen kunt u ook verse groente uit onze eigen moestuin kopen!. Ook kunt u hier terecht voor wat lekkers in de binnentheetuin.

 

Kwekerij: In de kwekerij zijn de meewerkers het hele jaar door bezig met alle fasetten die te maken hebben met kweken van (groente)planten maar ook het onderhouden van de moestuin.

 

Groen: Voorheen TOD genaamd. De meewerkers van Groen onderhouden de buitenplaats dag in dag uit in bijna alle weersomstandigheden.

 

Dieren: De meewerkers op deze groep zorgen voor de dieren, onderhouden de hokken en helpen de mensen van Groen als dat nodig is.

 

Productiegroep: de meewerkers op deze groep zijn is het werk heel veelzijdig. Ze doen productiewerk maar ook wordt de nieuwsbrief voor de meewerkers gemaakt en worden er workshops bedacht voor in de tuinwinkel.

 

Dag Activiteiten Ouderen: DAO is een externe afdeling van Middin, die binnen de organisatie op verschillende locaties aan bejaarde cliënten activiteiten aanbiedt. Zo ook op Buitengoed Dorrepaal. DOA doet activiteiten aanbieden op maat dus bijvoorbeeld gezellig muziek luisteren of knutselen maar er wordt natuurlijk ook regelmatig een wandeling over onze buitenplaats gemaakt.